Wist u dat?

Elke Zondag avond een  Caribbean Salsa mix avond met Salsa, Bachata , Merengue en Kizomba

De partys’ zijn bestemd voor Singles, niet – singles en uitgaanspubliek vanaf  30 tot 45-60 plus.

De avonden worden al bijna 30 jaar zeer goed bezocht door bezoekers uit Noord-, Midden- en Zuid Holland.

All-Dance wordt gewaardeerd om de ongedwongen sfeer, prima dansmuziek.

Onze sfeervolle gelegenheid is voor vele bezoekers het favoriete trefpunt waar je gelijkgestemden op een vertrouwde manier kunt ontmoeten. Bijvoorbeeld voor een spontane date, een dansje op de mooie dansvloer, of een praatje aan de bar. Ook zijn er gezellige zitjes. De sfeer is ongedwongen zodat je gewoon jezelf kunt zijn. Dus regisseer je eigen avond.

singles-party-8

Onze ervaren DJ is heel allround en draait uiterst dansbare muziek.

Elke avond wordt de zaal door ons team omgetoverd in een sfeervol geheel met o.a. gezellige verlichting, parasols en zitjes.

Nette kleding wordt op prijs gesteld . Nette jeans is toegestaan.

Correct gedrag staat bij ons hoog in het vaandel! Bij overtreding van onze huisregels en incorrect gedrag behoudt de organisatie zich altijd het recht voor om personen te weigeren. Dit geldt ook voor personen die zonder toestemming flyeren in onze gelegenheid!

U kunt bij All Dance een complete avond uit voor € 9,-  inclusief  Gratis hapjes buffet, uiterst dansbare Dj muziek van Pedro Blanca, garderobe, toiletten en onbeperkt gratis parkeren voor en naast de deur !

Vriendelijke drankprijzen

Het parkeren is uniek, er zijn 300 gratis parkeerplaatsen voor en naast de deur,   dus vrouwvriendelijk en ook nog eens prettig bij slecht weer!

Zaal Alleman is gunstig gelegen vanaf de A 9 . U vindt ons op het adres Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen- Oost.

vind-ons-facebook